Stödsamtal i andliga frågor, healing & schamanism Lidingö Vaxholm

Alla som söker läkning i sitt liv är välkomna

Healing, schamanism & vägledning

Kanske du undrar hur det jag jobbar med fungerar och hur det kan hjälpa just dig? Jag jobbar med schamanism och utefter ett holistiskt synsätt vilket innebär att man jobbar med hela kroppen och alla nivåer, d.v.s. den fysiska, den mentala, den spirituella och med våra känslor. På det sättet kan vi nå till roten av våra problem och besvär oavsett om det ligger nära i ditt släktträd eller längre bakåt i tiden. Hos mig kan du boka healing och stödsamtal i andliga frågor. Jag jobbar metodiskt och tar mig an det som känns svårast för stunden och väljer tillsammans med dig den form av behandling som passar och känns mest rätt just då. 

Tanken är att vi blir ett team där jag har mina redskap men där du samtidigt stärks i känslan och övertygelsen att du har makten att läka dig själv. Det skulle vara en ära att följa dig på den resan och jag ställer alla mina verktyg, min kunskap och kunnande till ditt förfogande så som inom schamanism. Välkommen att boka healing och stödsamtal i andliga frågor. Vaxholm och Lidingö är närliggande orter till där jag finns men jag vänder mig såklart till alla som vill komma hit och som söker läkning i sitt liv.

Ha en underbar dag och kom ihåg att:
”Solen finns och skiner alltid inom dig” Namaste /Julieta

Healing

Eftersom jag tror och vet att läkning sker inifrån och ut samt att vi behöver balans i våra energikroppar har jag valt Healing som mitt främsta redskap. Jag kombinerar gärna det med samtal och skräddarsydda meditationer. Healing ger oss energi och stabilitet i våra chakran (energicentrum i kroppen) och en djupare healingsession löser upp blockeringar samt laddar kroppen med ny och frisk energi.

Tactil Healing

I denna behandling ”kramar jag om” de olika kroppsdelarna (runt om kroppen) med händerna. Detta sker långsamt, försiktigt och metodiskt. Det här är en väldigt effektiv behandling då huden är kroppens största organ och känslan av välbehag låter sig inte vänta.

Denna behandling är speciellt bra om du lider av svår smärta och sömnlöshet. En session tar ca 50 min och kostar 850 kr.

Kristall Healing/Energi Healing/TAMEANA

I denna, den mest avancerade och kompletta Healing som jag erbjuder, använder jag kristaller som redskap och behandlingen består av 3-4 sessioner som ska göras med jämna mellanrum. Under den första sessionen gör jag en analys av energierna med pendeln/kort som visar i vilken prioriteringsordning behandlingen ska ske. Just därför är första sessionen lite längre. Här är det viktigt att patienten inte avbryter behandlingen för då hinner energin sjunka igen och för att lyckas behöver man hålla energin på rätt nivå. En session tar 50 min utom den första som tar ca 1 timme.

Tameana kan ges i grupp och jag föredrar att arbeta med upp till 3 personer, även om det är möjligt att göra det i ännu större grupper. Varje session inklusive den första 850 kr.

Reiki

En ”enklare” variant där jag ger Healing utan några andra redskap än mig själv som kanal. Denna behandling ges gärna i kombination med andra behandlingar tex före eller efter ett samtal. En session tar ca 30 min och kostar 650 kr.

Övriga tjänster

Meditationer
Guidade och skräddarsydda sessioner enligt patientens behov och önskemål. Dessa kan kombineras med andra terapiformer och kan variera i tid beroende på temat man väljer att jobba med. En session på ca 30 min kostar 600 En längre session som inte kombineras med andra terapiformer kan ta upp till 45 min/750kr

Stödsamtal och vägledande samtal
Ämnen väljs i samråd med dig och sker enligt dina behov och önskemål. Frågorna kan röra personlig utveckling, relationer och andlighet. Kan ske online. Ett samtal på 45 min/750kr

Ritualer & Cermonier
Ritualer och ceremonier som rör områden och ämnen som patienten väljer. Här jobbar jag med olika redskap som hjälper kvinnor i sina processer. En session på 30 min/600 kr, 45 min/750kr

Övrig info

De olika behandlingarna kan kombineras med varandra under en och samma session/dag. Du kan också ligga under ett tyngdtäcke under sessionen, 50kr tillkommer. Priserna på behandlingarna är speciella introduktionserbjudanden som varar till sista augusti och inkluderar 15% rabatt på ordinarie priser. Vill du veta mer om de olika behandlingarna, om hur du bäst kombinerar dessa eller vad är det som passar dig och dina behov bäst tveka inte att höra av dig så berättar jag mer. Tillsammans kan vi skapa en plan så att du ska kunna få det bästa ur behandlingarna. Alla behandlingar skräddarsys efter dina behov och önskemål så gott det går.

Välkommen till Haseya, House of Healing! Det blir en ära för mig att följa med dig på din egen resa till självläkning.

PS: så fort läget förändras och vi kan umgås som vanligt igen kommer jag att ordna dagretreats och retreats över helgen.

Vill ni veta mer?